Nu bär det av!

Swosh i glaoshen!

Nu bär det av med 2 feta resväskor till Malmö. Kommer hem den 2:a Augusti igen, ska shoppa i mängder!

Mjao! Hoppas ni får de lika bra som mig, kamerorna är med!

Home sweet home, dvs inga fler myggor!

Äntligen hemma! Sjukt härligt att vara de! Har haft en sjukt mysig 'vecka' med älskling och hans föräldrar på hans landställe, vi har åkt båt, fiskat och myst! Verkligen skönt, känner mig som en ny människa när man har fått vara där helt utesluten ifrån telefon och sånt.

Haha mitt i när jag skriver det här sätter david på jetix på tv:n, det är pokémon på massor med nya mobbade saker som hoppar fram, bättre var de på min tid! när de bara fanns 150 st och man kunde i stort sett alla. :o

Anyway kommer upp med lite bilder.
Jag och älsklingen drar till Malmö i morgon och är hemma den andra igen. Lovar inget skrivande för vi ska till Danmark en dag sen bara ta de lugnt så :)




Trevlig sommar! Jag ska ha de iaf ;)

hello blekfisar!

Ja helgen vart ju upp och ner som en berg-och-dalbana, är helt slut i kroppen, jag va uppe klockan 7 i morse för att tvätta mina kläder, jag ska nämligen till Örebro i morgon. Blir kvar där till på söndag och sen så drar vi till Malmö på måndagen igen. Mycket åka runt nu! Skönt att äntligen få göra något, jag har ju bara jobbat eller festat nu på sommarlovet, så nu ska jag slappna av lite.

Får se hur de blir med uppdatering och sånt med tanke på att jag inte vet ifall det finns dator där eller ej, men jag skulle chansa på att de gör de. Så jag ska försöka hålla mig uppdaterad.

Nu ska jag packa ner de sista!

Mjao
öre örebroo

Fullt ös medvetslös!

Nu drar jag och David på fest, får se hur ruttet jag mår imorgon, med tanke på att de blev tufft igår också!

Wish us luck!

Mjao!


På tal om Pickles.. Jag och Natta drar i oss en kvällsfika

Japp, Jag och Natta har haft en liten trevlig picknick nu här på dagen, och nu tänkte vi dra i oss en liten kvällsfika. Får se när jag drar mig, snart antagligen. Sen sover jag hos David.

Mjaaaoo!


Mmm, mumma!

Alright, verkligen inte roligt att sva bort en sån här dag så jag och natta fixade de snabbt genom att vi ska dra oss ut på en picknick vid gubbängen! Vi ska mysa till de lite extra med massor utav godis och smaskens!

Så, snart drar jag mig till Farsta och ska köpa lite smarrigt godis och sånt med pappa sen bär det av till gubbängen!
Ber om ursäkt för sämst uppdatering, men jag sov till halv 3 idag sen har jag bråkat smått med pappa, ni vet.. man känner inte direkt något sug att skriva i bloggen egentligen då.
 

På tal om ostbågar, mitt internet fungerar igen!

Mjao gott folk. Mitt internet hade lite besultsångest hela gårdagen så det bestämde sig då för att Inte fungera. Suck.

Natta var här och de slutade med vårat första videoinlägg. Se och njut för de lär inte finnas där länge eller komma upp många fler.


Mjao säger katten! (Inlägget spelades alltså in igår)

Mjao mjao

Idag har jag varit i farsta och kollat på en klänning till lördag, ska på tema fest nämligen Guld/svart så jag hittade en svart klänning, ovanligt.. Inte precis. Men jag hitta fan inte ett skit som va guld! Så jag ska köpa lite guldsmycken att ha på mig. Hope I find something good!

Nu ska jag och David till Jonas och My så får vi se vad som händer där.

Mjaao

-

Vad ni inte visste!

En sak ni inte visste om mig:  
En sak ni inte visste om mig är att jag samlar på badankor! Yes, you heard me! jag tycker dom är såå fräcka! Jag har en halvstor samling med lite olika färger/liknelser!

Min klassiska 'Claes' är hemma hos mamma, så han kom inte med på bild, inte den fräna piratankan med svart hatt heller!

Mjao

Har fler liggande lite överallt men de här va dom ja hitta på rummet.

Det hela började som en plojj grej, jag fick dom mest på skämt av vänner o bekanta men jag gillar de verkligen! De gör mig på gott humör!
Senaste ankan jag fick va den med grön hatt, fick den utav David när han hade varit i Irland.

Bara för att!

Glömde skriva om min och Nattas eftermiddag igår. Vi åt Mysig och god sallad på ett nytt ställe som Natta visade mig, verkligen sjukt god sallad!


Mumsig sallad med Kyckling och de andra smarriga ni ser!

Sen på vägen hem ser vi den fräcka skylten;


Så kan man också sköta en butik!

Diss/Hiss

- Hawaiiskjortor på sommaren (eller i överhuvudtaget) - Snälla snälla snälla, Bränn dem! Det finns inget fulare! De hemska motivet mot den knallblå/gula bakgrunden gör mig genast sjösjuk! Varför finns de kvar ännu?!

- Översminkade blondiner - Jag tål de inte, Kakan i ansiktet talar ju om hur mycket de döljer sig bakom allt. 3 ögonfransar har ALDRIG varit snyggt och kommer heller ALDRIG att vara, inte heller dom extrema rouge kakorna som de flesta skapar. Ush!

- Gullmarsplan efter 23 på helger! - Jag förstår inte, står de en skylt i pannan "fråga mig om cigg, fråga mig om vart jag bor/ska någonstans" i pannan på mig! Säger jag "Jag har inga cigg, Jag har pojkvän" Ta de och fortsätt inte fråga 20 frågor till. De gör mig bara ännu mer sne! Dessutom: Står jag med mina ipod hörlurar i öronen så vill jag antagligen inte prata med Göran 35 som är snorfull. Got it?!


-
Sommarfester - Finns absolut inte något mysigare, man behöver inte en fet vinterjacka som väger ett ton eller en hel snöstorm i ansiktet, dessutom är det flera veckors ledighet som man kan festaloss på!

- Lön - Finns det något bättre än att veta att den 25:e så kommer min lön, som jag jobbat ihop för själv. Som jag gör precis vad jag vill för.

- Edward Maya - Stereo Love feat Vika Jigulina - Absolut en av de mysigaste låtarna som jag lyssnar
på nu, jag tänker bara Utomlands på en fin uteservering. Mys! 
 


-

Dissa Hawaiiskjortan gott folk, tummen upp för pengar!

Är helt slut i kroppen!

Sakvsår på fötterna, ont i kroppen och känna sig helt utmattad. Känner ni också så efter en helg?

Ber om ursäkt för den SKITdåliga upptateringen, jag har inte varit vid en dator och haft tid att skriva helt enkelt.
I fredags så var jag, David, Natta och Tomas på Brüno. Verkligen en helsjuk film, allt var verkligen galet och jag har inte skrattat så mycket av en film på länge, jag tycker folk ska se den, men de är verkligen bisarr humor. Men vem gillar inte sjuka saker? Är man knäpp så är man ;P

I går så Var jag och Natta ute hos några, vi har ju inte varit själva sådär på kvällskvisten på jättelänge, I guess I know why - blir lätt så. Men igår hade vi en jättetrevlig kväll, jag är helnöjd! Sov kvar där inatt. Vi gick och la oss typ 6 på morgonen? Och ändå vaknade vi ett av att David sms:a.. UTAN att jag blev grinig. Haha

Tanken va att jag skulle köpa en 'guld' klocka som jag sett på ur/penn men eftersom skiten inte fick plockas ur skyltfönstret så va den givetvis slut överallt! I Farsta/gallerian/hötorget/drottning gatan. Snark
Men jag hittade en shysst klocka ändå, jag vet.. jag SKA ha något när jag bestämt mig för det. Så är det bara.

Mjao, klockan de blev
Klockan

Nu ska jag typ 'vila' en timme, sen slutar de väl med att jag sätter mig vid den här dumburken halva natten ändå.

Mjao säger katten!

Ignorera hur pissed jag va igår

Ignorera typ, halva inlägget jag skrev igår, va verkligen inte på humör för 5 öre.

Anyway. Idag är det bättre och jag ska in mot stan för att fika med natta, sen sover jag hos David inatt. Ska bli mysigt!
Allt är bra med mig annars, mötet gick bra och jag sov bort precis hela dagen, jag vaknade typ 2 för att david ringde och väckte mig. Mindre bra!

Mjao
Jossetoss

I don't have time for this shit, I don't.

All the, small thing
True care, truth brings

Ska upp tidigt på möte i morgon, har verkligen ingen lust alls med de. Vill lägga mig o typ skrika på marken så jävla värdelöst o jobbigt de känns. Ångest.

Övrigt; jo de strular då fan till sig ibland. Va ska man säga?! Fuck it, before it fucks you typ.

Nu ska jag duscha, sen ska jag lägga mig och sova.


Fuck it. 
Please, just leave it.

I don't care. Just don't regret it later.
I don't care. Just don't regret it later.

De blev sent igår, fan jag som skulle handla!

God dag, eller fan de där låter inte ens som jag menat men ja, jag gjorde nog inte de heller.

Igår vad gjorde jag, Absolut NADA! Jag satt i min mjukisdress hela dagen och bara segade, sjukt tråkigt för jag hade inget annat än o'boy och chips hemma.
Ska ändå trappa ner på all skit jag äter, nu är de upp till kamp! (Jag har redan förlorat med tanke på hur mycket tårta jag ätit för pappa fyller år idag, grattis)

Kollade på Mj's cermoni som gick på 4:an hela natten o somnade runt 4 tiden, och vaknade 2 .. jag som skulle köpte något till pappa, jag får lägga ihop med jim.


Vad som händer idag får jag se, kanske är med David eller Natta.

Mjao

Jäävla myggbett! o så ska de regna på de också!

Kul.. verkligen. Först har jag fått 6 myggbett på rad på min vänstra skinka, den känns ska jag tala om! Sen nu när man kollar ut, de är ju värsta vattenfallet ute! Helt värdelöst!

Sitter just nu och kollar på hur MJs begraving ska se ut LIVE på Aftonbladet. Helt insane att så många kommer dit! Hans musik är älskvärd fortfarande och så kommer det att förbli I guess.

Anyway. Vad som händer ida har jag absolut ingen aning om, David trog för någon timme sen drygt och här sitter jag i mjukisdress. Vad ska man annars göra en pissig Tisdag som denna?

Vi får se vad som händer helt enkelt.

Igår va vi hos Big O och softade, tog ett bra tag innan vi var där för att jag skulle lämna en tröja till en polare sen drog vi, vi var väl där runt 23 ungefär och va där till halv två, vi tog nattbuss hem, fy satan va kallt det vart och ja kanske lite spänd stämning.
-Privat-

Busschufförn körde som en idiot, han va säkert också stupfull som alla andra på bussen värkade vara, på 30 vägen körde han full fart o sket fullständigt i farthinder, ett mirakel att inte någon spydde över hela bussen med tanke på hur han körde. Äh.


Mjao

Rawrs!

I fredags så kom Baby hem ifrån Irland som jag skrivit om i säkert, hundra år nu känns det som??
Anyway vi hade en liten mysdag i fredags eftersom de va då han kom hem, vi titta på film som SÖG.. Knowing är inte någon film vi rekommenderar!
Sen på lördagen så va vi inne i stan och åt glass, det va först planerat att vi skulle bada men de va ju som sagt inte de bästa förutsättningarna för de när det senare började spöregna o åska. Not nyce!
Senare på kvällen så drog vi till Davids polare o va där under kvällen, tanken va att vi skulle festa men vi va lite sent ute och de verkade inte vara något drag så vi drog oss hemått.

Sen igår så började David och jobba så medans hans gick upp runt 9 tiden så låg jag kvar i hans mysiga säng o sov ut. Sen städade jag hans rum någelunda och drog mig hemått. Känns ju pissigt o inte plocka undan om man sovit där hela helgen o sen inte plocka undan efter sig. Typiska tvångstankar. 

Senare så va tanken va att Jag, Natta, Tomas o Crispin skulle kollat på bio, men eftersom Crispin inte är tillräckligt smart för att boka biljetter i förtid, inklusive att de kostar en tia extra så sket han ju i att göra de.. suck

Så istället så fikade vi på 60 och träffade baby undertiden han Nördade på IO.

Dagens planer:
Störa David på jobbet, vet inte om han sover här, ingen aning om vi ska till Enskede ikväll eller inte. Men mycket möjligt. 

"Man saknar inte kon förns det är tomt i båset" 



Rawe
Baby i stan

- Jag vill ha glass!

Haha,
Jag sitter här på kontoret och väntar på maria. De är så sjukt varmt här inne så jag sitter med en liten minifläkt!
Förstå hur fult de ser ut! Jag sitter med en liten minifläkt på jobbet, typ Carola vint i ansiktet. Fast dom är ju jättebra ändå. Mycke bättre luft nu :D

Anyway. Idag kommer Äntligen Baby hem, eller ja de är ju osäkert för typ hans låtsaspappa har blivit sjuk så i värsta fall kanske dom inte ens ska flyga idag. Förstå.. jag kommer gå under! *sadface*

Jag håller tummen och hoppas på det bästa!

Mjao!

Något roligt att tipsa mig om?

Medans jag sitter och väntar på att Maria ska komma ut ifrån hennes Möte så kom jag och tänka på lite saker.

Jag kommer ju få min lön den 25 men sticker till Malmö med mamma/Jim och David den 27 Juli till 2 Augusti (David kommer med senare) och har inga planer alls efter det. (Jag ville ju så hemskt gärna gå Pride tåget med alliopa som gick med mig förra året, men missar nu de efter som de är den 1:a. Sjukt tråkigt! Hade det varit den 2:a så hade ju det varit Galant!)
Anyway Så jag undrar om någon kan tipsa mig om något billigt att hitta på under veckorna 32/33 ?

För jag har absolut noll koll på vad som händer ute i sverige då, så ja.. Jag behöver lite ideer, typ Sista minuten resor någonstans där man bara kan ta de lugnt och må bra. Någon som vet något?

Annars sätter jag mig fasiken på en ålandsfärga och fixar något billigt boende där och gör absolut nada. Bara jag får komma bort ett tag!! (så ni förstår vad jag menar)

Mjao!

Oh Noo! Hard work work!

Idag har det varit en mycket bättre dag, har haft lite roligare på jobbet då jag inte satt själv inne i ett svettigt kontorsrum, jag satt med Maria som är Webmaster på Kungsleden.

Vi satt och sjöng på MJ låtar hela dagen på kontoret medans jag fixade lite bilder i deras infranät och sammanställde lite fakturor. Vart klar med allt de idag så imorgon så ska jag retuschera (spell?! )  bilder hela dagen. Känns lite proffsigt sådär. Hehe


Jag räknar ner varje dag och nu är det 1,5 Dagar kvar tills Bebbo kommer hem till mig! Ska bli så fruktansvärt skönt och kramas med honom i helgen, har saknat de i 11 dagar ju!! Det är ju helt galet hur man kan sakna ihjäl sig på ynka 11 dagar, men det är otroligt mycket för mig!

Idag vart jag då lite gladare efter jobbet, men jag va ändå tvungen att lägga mig någon timme innan jag åt middag. Jag kan som sagt sova en hel vecka utan några problem!


Saker ni inte visste om mig:
*Jag har fotfobi
*Jag ska strax börja Psykologi gymnasiumet, och är sjukt nervös! heh
*Har svårt att ta emot komplimanger!
*Är sjukt blödig (med de menar jag att jag gråter lätt till romantiska filmer m.m.)
*Jag är inte så Bitchig som jag ser ut, jag lovar! Jag ger de flesta en chans!

Efterjobbet
Jossan är trött som ett djur (bild tagen direkt efter jobbet)

Men nu ska ni få lyssna på min absoluta "jag-kan-inte-släppa-den-här-låten" låten, dvs min sommar på gotland låt, jag hade fått en penna i ögat och satt i en apvarm bil med Johan Ring och var påväg till akuten, så säger johan "häär, du fpr välja precis vilken låt du vill, de är min ipod. Välj!" så jag börja trycka runt lite och hittar då min favorit-sommar låt!:

Beklagar att de är en Live-verision som är sämst inspelad. Men lyssna på den på Spotify! Så fruktansvärt grym!
Tingsek - Proud to be part of these days

RSS 2.0