Jossan påpekar!

Jag har sagt det förut och säger det igen!
Den enda personen som lyckats ta sig mellan benen snyggt/graciöst är verkligen MJ. Ingen annan kan göra de lika snyggt!

Tänker bara på alla odiskreta vider som gnuggar handen emot bollarna, finns de nå vidrigare?! Blä!


Absolut snyggaste framträdandet, rent stilmässigt!
Me like!

Rawr!

Idag är det Tisdag då,
Jag har jobbat från 8.20 - 16.00 och de va ju inte direkt.. roligt, med tanke på att jag var klar med allt innan tolv istortsätt så jag satt där och rullade tummarna och vänta på att klockan skulle gå snabbare.

Anyway, jag pigga upp mig själv genom att jag har shoppat idag och fått massor med saker gjorda!
Köpte en ögonskuggepanel med 3 lila nyanser, super läckra! Det var rea!
Sen köpte mamma hårfärg och färgade mitt hår, samt två toppar/linnen.

Lyssnat sönder den här på jobbet:

Baby, Kiss Me Thru The Phone <3

mupp-uppdatering idag jag vet, men de blir så. Är så totalslut på arbetsdagar!

Mjao säger köttbullen, aaah.. där lurade jag er allt! ;)

Tankar

Baby, You make my heart scream when your not by my side.
Darling. you make me whole. <3

Måndag

Booring. Nu har allt som jag vill ska hända hänt, så nu får de bli fredag med engång!

Idag har jag jobbat på Kungsleden med att ta fram olika ritningar och fixat med de, man blir så enormt rastlös av att sitta helt instängd på ett kontor när det är superfint väder ute och alla andra ringer/sms:ar och frågar om man inte ska med och bada! Gissa vilken ångest man får! *suck*

Anyway, jag och natta lunchade tillsammans idag och de vart mys!
OCH! Jag kom in på Psykologi gymnasiumet! Jag är överlycklig och de känns verkligen som livet vänder på sig nu! De blir verkligen bara bättre och bättre!




Lyssna sönder andra låten!!

Nu ska jag duscha, sen göra ingenting.

Mjao säger katten!

Haha!

Okej nu kommer det antagligen bli ett HEEELT osammanhängande blogg-inlägg, men ni får lida!

Alright, igår så va det alltså en helt Insane ikväll. Jag hade läst lite om att de skulle vara "dagsfesten" ute på lidingö, men vi skulle jobba jag och My sen skulle vi äta hos hennes supersöta farmor så vi kommer inte dit förns nio, dvs en timme senare än när det skulle slutat. Men det fixade sig ganska bra ändå duh!
     Några killar kommer fram till oss och frågar vad vi har för planer inför kvällen, där sitter vi och ser dumma ut och säger "inga alls" så de frågar oss om inte vi vill hänga på till en hemmafest typ, 10 minuter ifrån stället där vi satt.

När vi kommer dit så står vi ju såklart som två idioter jag och My, vi vet inte vad vi ska prata om eller om man typ fick röka där. Absolut INGEN annan gjorde de typ. Så vi fick stå där som loosers och kolla på alla människor.
(Ni vet, kommer man som ny tjej så är man inte så välkommen bland de "finare", sad but true)
Men, vi kom in i ett litet gäng där och hade det super trevlig, vi skulle dock vara hemma runt 1 för att vi sov hos My's farmor inatt. Vad vi fick höra gick bussen tolv.

Men såklart så när vi kommer dit så kommer inte bussen förns 00:45 så vi bestämde oss för att ropa in en taxi. Vi vinkar in en upptagen taxi och killen som skulle åka med öppnar dörren och frågar vart vi tjejer skulle någonstan "vi ska hemått, vad kommer det att kosta att åka mot ropsten?" vi blev mottagna med öppna armar och den här killen. Han ska ha en gloria! Så sköön som han va! (ser du det här inlägget någonstans så ska du ha ett stort tack!)
Han skulle till stureplan men kräktes mer eller mindre på de människorna sa han så han föredrog de mer öppna Södermänniskorna sa han, för "tjänar man inte en viss summa på stureplan, ja då är du ju körd så jag skiter faktiskt fullständigt i de. Skulle jag få 200 utekvällar, så skulle jag tamefan välja söder helldre än stureplan". Anyway vi var helt galna på vägen hem!

När vi fick hoppa av utan och ha betalt ett enda öre för kvällens bravader så går vi upp mot tunnelbanan och sjunger o tjoar som aldrig förr. Vi pratade med alla möjliga personer. Sen ska my sjunga allsång mer eller mindre på tunnelbanan, Och jag ber om ursäkt du mannen som satt brevid oss. Du lär ju fått tinituss (spelling?!) hoppas du om något fått din bästa tunnelbaneresa hem! Haha!

Vi har det här på film gott folk. Det är helt galet! Min kväll, den va otrolig! Aldrig mått bättre på vägen hem.

 
Jävla oseriösa bilder, my håller på och ramlar av sätet och jag ser ut som en överkörd knubbsäl!

Mjao gullungar!

Det är en lördag då.

Vad ska man säga, sitter här och lyssnar på MJ och väntar på att återhämta mig lite. Fick stiga upp klockan tio idag för vi ska snart rulla till My's farmor. Vi ska jobba lite där!

My's kommentar till "The way you make me feel - Michael Jackson" han sjunger "Hey pretty lady with the high heels on" My fick alltså de till "hey pretty lady with PARKINSON"  Tänk er hur det hade sätt ut i hans video, en brud som darrar värre än en jävla duracell kanin eller nått! Fail!
Aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket åt en så blond kommentar! Och common, hon är BRUNETT, PÅ RIKTIGT!

Så, vad händer mer en lördag som denna? Jo vi får se om vi rullar till Dagsfesten som är ute på lidingö. Vet dock inte om vi hinner de, men vi får se. Annars så är vi lediga för kvällen o har inte alls något planerat!

Saknar min Baby som satan nu, inte gått så många dagar alls men de är jobbigt ändå!!
Haha
Hahah, Porno på hög grad. Right?
Miss u boo! <3

Mjao säger katten!

Mjao

Hallå igen era illaluktande tåfis-människor!

Jag är kreativ, mina trasiga jeans är nu lagade!

Efter en låång tid de varit trasiga från en jobbig incident så är nu knappen tillbaka på den plats där den ska vara! Jag behöver alltså inte ha någon ful knappnål längre!
Snart ska jag även äta Köttbullar med färskpotatis/sås/sylt. Yummie!

Innan jag skulle ut ivkväll var tanken att jag skulle dammsuga mitt rum (pappas krav), men gissa vem som klantigt nog hade sönder dammsugar 'slangen' för ungefär 3 sekunder sen. Jo precis. Jag. Drog i den lite för kraftigt när jag skulle ha ut den ifrån garderoben.

Ska ut snart.
PeaCe!

Mjao!

Ha de era bitterfittor!

Wohoo

Idag har jag verkligen haft en underbar dag!

Och den är inte ens slut ännu! Kan de bli bättre?! *wohoo*
Det är blandannat 1 Månad mellan mig och David idag då, sjukt tråkigt att baby inte va här och 'firade' det med mig,
men jag solade lite åt honom med Natta istället. Vi har legat på hennes fina altan och stekt i flera timmar, vi kommer bli så läckra! Efter de drog vi in till stan och åt glass!

Nu har jag jobbat upp min grundbränna (den gör sig sämst i webbcam!)
Men jag är nöjd!
I morgon så blir de samma veva igen, jag sticker till natta tidigt och jobbar på brännan sen får vi se vad de blir för planer!
Wohoo!!

Mjao säger katten!

Back!

Såå, nu är jag tillbaka och har dessutom rysligt ont i fötterna! Så blir de när man springer runt i stan som en galning!

Vad blev det för smaskigt då?
Jo de blev:

Kläder

Kjol ifrån H&M (diveded)
Trosor H&M
Leggings -
Shopping
Rosa linne H&M
Betty boop Tshirt -
Blå/grön kjol -
Svart tubtop -

Sjukt mycket kläder för under rödingen, finns de något bättre än Rea?
Japp, visst ser ni lite färg ändå? *stolt*

Ska snart äta pannkakor med sylt o grädde, Mums!

By the way! Om jag går ut på stan.. utan någon så vill jag antagligen inte heller att någon ska fråga vad jag heter/hur gammal jag är/vart jag ska ELLER vart jag bor! FATTA DE!
Och säger jag "Hemligt" när någon frågar eller "de angår inte dig" förstå, jag ger er ingen anledning till att fortsätta hålla på då heller. Idioter! Alla vill inte ha en svans när man går på stan, dessutom är jag upptagen!
Gah!

Mjao säger katten!

Mjao

Jag har solat på balkongen idag igen, precis som alla andra soliga dagar som komma skall. Hah, sen har jag gjort mig i ordning och snart kommer pappsen så ska vi iväg och shoppa lite, är sjukt taggad. De är ju REA precis överallt nu! Vore ju en skam om jag inte hittar något bra.
Jag va ju i stan med My igår och önskade att jag hade hur mycket pengar som helst, för jag tittade på så sjukt mycket fina saker!

Jag ska kolla på :
Kjol - En blå för (sjukt ovanligt för att vara mig, använder typ ALDRIG färg.. men nu ska jag våga. H&M)
Lite olika toppar - Också lite roligare färger. (H&M/Gina)
Leggings behöver jag nya - Vita/svarta (Gina/H&M)
Sen ska jag nog in på Monki med pappa och kolla på lite saker där, jag får se vad jag kommer hem med senare.

Jag ska även träffa på Natta ikväll, tror de blir att fika på 60 ikväll. (ovanligt va? hah)

<3

Mjao säger katten!


Jcz - Is back!

Idag har jag gjort lite blandat. Först köpte jag ett par super snygga trosor på Mums, verkligen AS läckra! Klicka in på länken, sen finns de Cum clubwear och Mums webbshop så de är bara o klicka vidare.
Jag skulle dock tipsa att gå dit istället. Mycke roligare att gå dit och se alla snygga kläder underkläder, man skulle typ kunna svimma där inne!
Sen drog jag och My till Souk och jag köpte en mascara, behövde en ny.

Senare vid middagstid så drog jag Jimpa och pappa iväg och fiskade lite samt grilla. Mysigt va de för vi brukar inte umgås så mycket allihopa.

Änder
 
Lite änder vid drevan (stället vi fiskade vid)

Jossetoss

Skön dag de varit! Saknar baby dock, han missar ju de härliga vädret i Stockholm.

Mjao säger katten!

God morgon folket!

Skulle bett pappa om pengar, men somnade om för han gick innan klockan va 7. Snark!

Anyway, lånar kanske pengar av mamma, ska ringa henne strax. Jag ska nämligen till stan senare och köpa nya underkläder, Mjao!

Dagens plågor/låtar! <3





 Love it <3

Tillbaka hemma, blä!

Då var man hemma i denna lugna lägenheten igen då, haft sjukt ont i magen hela dagen konstigt nog, får verkligen setill att börja äta nyttigare än vad jag gjort de senaste veckorna.

Idag har jag svarat lite i receptionen och de första 3-4 gångerna var de verkligen stressigt, glömde nästan bort vad jag skulle säga, sen gick de bra. Mamma hjälpte mig koppla till rätt personer.

Ska snart setill att äta lite middag sen drar jag iväg och träffar My, vi ska ha lite tjejsnack och bara prata lite. Ska bli mys, får se vart vi hamnar.

Jag i receptionen
Jag i receptionen

Övrigt så får jag se om vi drar iväg ett gäng och solar i morgon, sjukt bra väder för att bättra på brännan!

Nu blir de kvällsmat!

Mjao säger katten!


Mjaow

Ska snart börja röra på mig till jobbet, hade så sjukt ont i magen i morse så jag ringde mamma o sa att jag kom senare, då fick jag börja klockan 13 istället, vilket jag inte hade något emot alls.

Jobbar alltså till 17 idag, känner mig inte taggad med jag biter ihop och ska göra de bästa av situationen!
Har dragit i mig en powerdrink och ätit lite gröt till frukost, får hoppas på att de blir bra.

David har då dragit till Irland nu, han ringde mig i morse innan han skulle på planet, jahapp då är de 10 dagar utan honom, får röjja satan med brudarna istället. ;)

Jobbet kallar!

Mjao säger katten!
JJ

Glömde

Kommer sakna dig Bebbo när du är borta.

Mjao!

Mjao

Jupp,
Jag har varit sämst på att uppdatera men har haft mycket att göra och då blir de lite tomt i bloggen.

Anyway.. Vet inte vad jag ska skriva
På midsommarafton va jag med david (ovanligt nu för tiden NOT) haha, vi var på grönalund ett tag och mötte sophie/linus där. Sen blev de dåligt väder så vi gick och åt med hans familj som hade varit på skansen istället, jättemysigt!

Sen har de väl inte direkt hänt så mycket mera.. jag var och fikade med Natta idag efter att David dragit härifrån för han skulle köpa lite kläder inför hans Irlandsresa han drar på imorron. *sadface*

Aja, verkligen inget roligt att skriva idag. Ska jobba i morgon så ska ta och lägga mig tidigt.
Jag har varit på lite dåligt humör idag kanske därför jag inte orkar skriva så mycket nu.
Mjao säger katten

Fail försök till att laga frukost
David i ett misslyckat försök till att laga fattigeriddare
Mjao, Midsommarafton
I bilen på G till Baby på Midsommarafton
David och linus poserar snyggt med en grönanapa
David och Linus med en grönanapa
Sist men inte minst, Nattis-pattis
Sist men inte minst, sjuklingen Nattis på café 60

Reality?

Verkligheten alltså, inte direkt lika vacker som man alltid önskat sig. Nej verkligen inte
----

Övertexten har inget med nedstående bloggtext att göra.

Jag sov hos sophie igår natt, vi hade ju inte träffats på år och dar, nej men iaf inte sen den 10 Maj vilket va ett ganska bras tag sen.. hon har ju haft fullt upp med sitt och jag har väl levt mitt liv.. eller hur man nu ska förklara de. Anyway, de va iaf roligt. Snackade lite skit och umgicks som vanligt.

Idag så städade jag mitt rum kliniskt rent och gjorde de snyggt här hemma, förlåt nu lät de som jag är en ängel, jag städade mitt rum kliniskt rent. Dammsög, torkade av, slängde lite gammalt skräp, rensade lite lådor osv. Sånt som är DÖ trist med andra ord, men de känns bra efteråt!

Sen drog jag mig ut här på kvällen och va hemma tidigt, ska upp tidigt i morgon så man inte sover bort hela dagen.

Tänkte skalla kudden snart alltså, hoppas ni haft en trevlig kväll.

Mjao. <3

Uppdatering, TISDAG!

Och idag då:

Jag blev väckt utav my som kommer in och PETAR på mig, "jossan, jag vet att jag är jobbig, men de är fätt fint väder ute som du missar, klockan är halv ett"

- Okej, tänkte jag.
Så vi gick upp och gjorde lite mackor och juice, satte oss på balkongen och SOLADE!
Jag har dock bränt min ena tutte, fett fail!
Mysig frulle!
Våran mysiga frulle!

Sen solade vi några timmar och nu ska vi in mot stan och möta Natta och Holly, kvällens planer för mig är nog o sova hos David.

Solning. Wosh wosh Jag i bikini första gången för året! Wohoo!

Näe gott folk, nu ska vi snart dra oss.

Ciao Ciao!

Nu ska jag uppdatera er (Måndag)

Ber om ursäkt, jag har haft på tok för mycket att göra på senaste tiden, jag är som sagt en mycket upptagen människa. *wosh wosh*

Nej men igår så jobbade jag 9-5 på Kungsleden, Jag skulle paketera sommar presenter till typ, 10 olika kontor med typ 40 i varje. Min rygg är DÖD!
Lite av vad jag gjorde

Jag skulle alltså, Göra hål i över 300 visitkort, stoppa in ett snöre i ALLA, sen knyta fast dem på en väska, SEN lägga ner olika saker i varje. Alltså göra om de med 300 stycker.. Verkligen inte roligt när man fick sitta som jag vet inte vad.

Min lunch blev : En pizza med fanta från 7eleven. (inget att rekommendera, den smakade absolut NADA)
lunch (klicka på bilden för att få den större)

Efter jag slutat jobbet så drog jag hem och mötte David, vi drog till Tomatis och träffade Natta, My, Hedman & Jonas där. Verkligen fullt hus. Avslutade dagen med att My sov över här.

Mjao

Back back

Jaa ni, då har jag varit hemma ett tag ifrån fikat med Natta, Roligt o se den sköna filluren igen!

Hmm, vad gör jag just nu ?
Jo jag kollar Täss blogg, känns så jävla sjukt. Jag känner henne inte, men jag vet hur mycket hon betydde för hennes nära och bekanta. Vi pratar om de som hänt, flera gånger om dagen jag och mina kompisar. Vi fattar inte, de va i Enskede. Stället där jag vuxit upp, sjukt hur man kan göra så mot en människa.
Jag blir så fruktansvärt rörd när jag läser minnesbloggen http://minneavtherese.blogg.se/ Ser hur hennes nära vänner bryr sig.
Ska gå till hoppbacken i veckan, kolla hur det ser ut.

R.I.P
----

Jobbar till 5 i morron, inte taggad och ska snart lägga mig.
Godnatt raringar.

J.C.Z
Innan jag drog ut och fikade

Mjao säger katten, sov sött!

Mysig degig Söööndag!

MIN HÖGSTADIETID
en lista för alla de som slutar nian i år


UPPVÄRMNING:
vad hette din skola?  Enskede skola
vad hette din klass? 9D
hur länge gick du där?  Från Förskolan till slutet av 9:an
roligaste ämnet? Slöjd
tråkigaste ämnet? Matte
hur var maten? Den blev bättre, och nu är den bra!
bästa läraren? Marie/Johan
sämsta läraren? Åsa
kommer du sakna högstadietiden? Kommer sakna att gå i samma skola som jag gjort i tio år.


DETTA HAR JAG HUNNIT MED UNDER MINA TRE ÅR PÅ HÖGSTADIET:
[x] haft kul på en lektion
[x] haft tråkigt på en lektion
[x] skolkat
[x] blivit utskälld av läraren
[x] fått betygsvarning
[ ] fått IG
[x] fått MVG
[ ] fått kvarsittning
[x] kommit försent
[x] varit ovän med någon i din skola
[/] varit förälskad i någon i din skola - När jag va typ, 7 år kom igen.
[x] skrikit åt en lärare
[x] hatat en lärare
[x] tyckt om en lärare
[ ] varit kär i en lärare
[x] tyckt att en lärare är attraktiv/snygg - HAHAHA, ALLA VET VEM!
[x] gjort bort dig i skolan
[x] druckit alkohol
[ ] varit så full att du däckat
[x] varit så full att du spytt
[x] rökt en cigarett
[ ] använt narkotika
[x] snusat
[ ] blivit arresterad
[ ] sovit i fyllecell
[x] rymt hemifrån
[  ] genomgått en operation
[  ] varit med om en bilolycka
[x] varit nära döden - När jag ramla från ringarna (Knäckte nacken o svimma)
[x] någon nära har avlidit
[x] förlorat en nära vän
[x] ljugit för en vän
[x] gråtit på grund av en vän
[x] gråtit på grund av olycklig kärlek
[x] ifrågasatt ditt hjärta
[x] tvivlat på dig själv
[x] hatat dig själv
[x] tycker i stort sett högstadietiden varit bra

Hade inget bättre för mig,
David gick nyss hem han skulle dansa senare ikväll, då drar jag och natta och fikar istället. Vi ska ha en killfri dag. Ska bli riktigt kul faktiskt, vi har ju inte setts så mycket nu på senaste för vi har varit med respektive pojkvän men de ändras nog snart, david reser bort så jag får roa mig med och jobba o sola (när nu solen tänkt o komma fram?!) Bra fråga.

Näe urs va jag inte orkar jobba men som jag sagt tidigare, så gör jag de hellre nu när de regnar än när de är 26 +grader ute och man bara vill svalka sig med ett dopp.

Jag och david prata om att typ campa i sommar, vet dock inte vart eller när.. För han ska jobba och jag ska jobba så de får väl ligga på hyllan ett tag till I guess.
Mjao
Ska inte trötta ut er mer nu, David igår innan vi drog oss iväg.

Mjao säger katten!


Mjao

Ja jagvet, sämst uppdatering,och jag hade tänkt lägga in en bild, men min mobilkamera suger så jag skiter i det.

Jag sov hos baby inatt och jag tror det blir så inatt igen, mysigt mysigt.
Vi var hos Rebecca igår och hade de roligt, får väl lägga upp bilder därifrån senare. Om inte annat så finns de ju på min FB ;D

Vad vi gjort idag;
Absolut naada, eller jo vi åt gott på en Thai här i sumpan. David som bjöd, Tihi. *skryta om pojkvän AB*
Men nu så är de lite kvällsplaner om att vi ska på någon fest eller ah, två. Får se vart vi hamnar men de är hemligt än så länge.

Önskar jag kunde berätta mer om gårdagen men David skulle nog skämmas, haha. Hemlis på er gott folk.

Men nu ska Missarna dra sig mot tåget/pendeln/limmon

Off to work!

Nu ska jag kolla sl:s tidtabeller för jag ska till jobbet om tio minuter max,

Ska bli skönt och jobba, ändå pissväder ute.

Jobba jobba

Hörs senare ikväll gott folk
Mjao säger katten

Booring!

Mjao.
seg kväll har de varit, sovit bort hela dagen känns ju riktigt bra.. att jag kan göra sånt! För jag har SOMMARLOV!

Vi va ute vid Zinken igår och ja idag, så känns de ganska skumt. Jag saknar typ redan 308 barnen *sad face*
Ska jobba i morgon så jag tänkte inte ens skriva något idag men gjorde de ändå, hah. Inte taggad alls på att sova och de sa jag i sömnen också
- Jag vill inte jobba!

Godnatt. 
Mjao säger katten!

I morgon är de dagen man önskat sen ettan!

Gud vad jag har hatat Enskede skolan, jises vad jag har gråtit över hur sämst man mått över hur sjukt dålig man känt att skolan varit, hur mycket tidspress man haft på sig.
Men nu jävlar, nu när den dagen är här. De känns ju tomt, nästan lite läskigt.
Tio år har jag alltså spenderat på den skolan, tio hela år!

De är inte de att jag kommer sakna grundskolan, jag kommer sakna att ha 2 minuter ifrån mamma till skolan, att jag är en veteran där, jag vet inte om jag ska hålla tal i klassrummet i morgon eller inte. Känns som jag har lite saker att säga.

jises, känner hur tårarna brinner i ögat redan nu, hur ska jag då klara av det i morgon? äh, händer de så händer de.
Wosh,
Alla lärare man haft under åren, kommer sakna de personligaste, Inga-lill, Johan, Marie, Sara, Rysse jises listan blir lång.

Jag är Tacksam, nu när jag står på äldre ben än när jag började i första klass, då man hade en såndär asful gul neonkeps på sig och lekte häst med alla tjejerna. Nu är jag är säkrare på mig själv, jag trivs på egna ben och jag har faktiskt lärt mig saker i Enskede skolan.
Jag är Tacksam, för de lärarna gett mig.

Nu ska jag skalla kudden och skriva på mitt tal, raka benen och fixa dem med lite brun utan sol. Haha

Mjao säger katten!

Rawrar, eller nått?

Ja ni gullungar, rubriker ska vara lockande men att skriva sex som rubrik känns ju så muppigt att skriva för då skulle ni ju bara förvänta er kontiga saker...

Igår då, vad hände och vad gjorde jag och baby?

Vi skulle ju egentligen kollat vad som hände i stan för de var nationaldagen men vi hade lite tidsbrist så vi drog oss mot david och åt innan han skulle tävlingsdansa.
Vi träffade Lina där, sjukt längesen man såg den filluren, sen så va vi där och kollade när David dansade, va roligt som satan. Wosh wosh

Sen drog vi till Rebecca och krökade lite, satt där och snacka gojja och träffa lite nytt folk. Alltid lika roligt!

De va fezt

Festbild.

Ingen motivation eller ork att skriva något, men kom hem för drygt en halvtimme sen, varit med My och Linda i fruängen. SJUKT roligt!

Mjao säger katten!

Shu shue!!

Jossetossen här, nu har jag fixat klart allt så som bäddning, plocka undan allt godisskit som låg all over på golvet.

Visst ska David skaffa en blogg? han skriver as sköna texter som man blir gla av! (skriv en kommentar om han ska de!)

Igår va vi hela gänget ute och åt på Taco bar, sen drog vi till 60 och fikade lite. Super mysigt! Anyway, mitt i allt kom  Nattens ros och besökte oss i fikat, han sjunger och säljer rosor och David köpte en sång till mig hahah, kunde inte sluta skratta och vart helt röd som en tomat i ansiket (Ska lägga ut video på de senare).
Sen drog vi hem till någon kille som hade hemmafest, helt sjukt va de var proppat med folk, underligt om inte någon blev typ nertrampad eller nått.

Jaja, nu ska jag och baby dra oss ut!

Josse & Baby

Natta och tompa!
Nattis & Tompa på Tacobar!
@ 60
Precis innan Nattens ros kom!

Mjao säger katten!


lakk shuu

Shululu där alla svennar och bananer. Detta är David som skriver medan Josephine sminkar sig, fixar håret, sjunger karaoke, petar sig i näsan och gud vet vad. Hör och häpna, detta är första gången jag skriver i en blogg. Känns redan ganska bra faktiskt - börjar nästan förstå varför Kissie och Krillebooi bloggar.. Ingen kan hindra dem från att skriva det dem vill lissom. Med detta i åtanke och att det är Sveriges nationaldag idag tänkte jag därför berätta för er läsare min passion för Hitler...eller inte.
   Nu när man tappat tråden och sådär är det tid att berätta vad som händer idag då antar jag? Mja, jag och frugan ska kolla runt i stan vad som händer en sådan dag som denna, och händer det ingenting så är plan B att åka till sundbyberg och besöka det årliga evenemanget på ängarna där. Sen klockan 6 ska rumpan skakas! Då är det danstävling, 2 mot 2 i Popping. Får se hur det går, ska iaf ha jävligt kul.
Avslutningsvis ska vi på fest ikväll, röj röj röj!

Här är ett klipp som jag haft det ganska roligt åt. Ju fler gånger man ser den ju roligare blir det. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=VNBK0g3efqc

Muu säger kossan


Hurry curry!

Japp japp, snart drar jag mig mot stan, ska möta Natta innan vi möter boyzen.
Är faktiskt supertaggad på att äta lite ute, bara snacka lite skit och umgås allesammans utan att någon blir utanför (blir så lätt när man är nykär o ska pussas 24 timmar om dygnet)

De blir typ Tacobar ikväll, sitta där och äta sen får vi se vad planerna för kvällen blir!

Hörs ikväll typ,

Mjao säger katten!
Scvussh iväg
Jag

Haft en supermysig dag!

Hmm, rolig första lektion jag hade då (not) jag hade sovmorgon som vi inte blivit tillsagda om, riktigt roligt när man känner att man skulle kunna sovit en vecka utan problem.
Anyway, vi kollar ju på FILM på typ alla andra lektioner så big deal, bara att pina sig igenom allt!
Drog till baby efter skolan, tanken va ju att jag skulle färgat hans hår, men vi hittade ingen riktigt bra ljusbrun hårfärg så vi struntade i de, vi gick och fikade istället. Såå mycket trevligare!

Hmm, jag vill förresten ha The sims 3! Ja, jag är en nörd.. men spelade de hos David och jag saknade mina gamla spel, man blir verkligen helt fast i the sims! Ska nog tigga de av pappa i sommar.
I morgon så blir de middag på Tacobar med David, Natta och Tomas. Skulle ju blir skitväder så blev ingen grillning som de va sagt ifrån början. Tråkigt tråkigt, men vi får samla ihop alla människor som skulle kommit dit till en annan dag istället.

Mjao säger katten!





































David på fiket
Jag och baby <3
David och jag hemma hos honom, <3
(
Bilden är  typ spegelvänd, så ringen är på fel finger, No worries jag är inte förlovad ;P )

Saknar dig!

Jag kan säga något som inte andra kan, jag kan säga att de är Min pojkvän. Jag är så jävla glad med dig David, så sjukt roligt vi ska ha i sommar. Allt vi pratat om, nu ska vi fan setill att få de gjort också!

Landet, sola & bada, mysa vid stranden, åka någonstans o upptäcka!

Ska bli den härligaste sommaren, 
<3

(Natta, givetvis är du också inräknad en stor del utav min sommar)

Min älskling!
Min älskling.  <3

Fan va jag är braaa!

Jaha de här är ju sjuk bra gjort utav mig, den här veckan har jag höjt mig i 5 olika ämnen, dvs jag har jobbat upp mig galet mycket. (Idrott, biologi, teknik, hemkunskap,engelska) Är så sjukt stolt över mig själv!

Den här dagen har varit en dans på rosor, har som sagt höjt mig i massor med ämnen, va ute med natta och sen träffa jag på baby i stan, han va med Jonas som skulle köpa kostym. Galet nyce!
Sen gick jag och Natta förbi Mums (butik med sexiga underkläder) och stod där och dreglade, efter ett tag begav vi oss mot Kino istället (Liknande butik vid T-stationen Rådmansgatan) sjukligt va man kan hitta wierd saker! Haha!

Anyway.
Mode: Fett jävla glá
Klädsel: Mjukisbyxor / gråsvart tröja
Gör: Bloggar och msn-chattar
Önskar mig just nu: Heta handbojor ifrån Kino

Jojja
Face, close up

Klädsel
Dagens önskning!
Dagens Vill ha!

Veckans planer:
Torsdag: Hmm, No plans I think, möjligen vara ,med natta.
Fredag: Vara med David, Natta, Tomas? Får se om de blir bra väder, då grillar vi annars blir de ändrade planer
Lördag: Vara med David, vi ska iväg på kvällen *heeemligt*
Söndag: Återhämtning. *andas ut*

Fy fan va jag mår bra!

Jag fick precis de sötaste samtalet någonsin,
jag brukar som sagt inte svara på annorlunda nummer.. o de gjorde jag inte första gången heller. Men när jag svarar hör jag att de är David. och ja, jag kan bara säga såhär, han gjorde en tråkig, regning dag till en dans på rosor.

Jag är lycklig med dig, och de vill jag fortsätta vara.

Mjao
Love,

Jag är lycklig!

- Jag är lycklig. Jag är så sjukt glad, mitt leende går verkligen inte att sudda bort, pirr i magen igen, de känns så jävla bra!

Mjao.


Givande dag, Nääe!

- Jaa, så står jag här, vilse  i min egen trädgård!

Givande dagar nu i skolan, nej skulle inte tro det. Vi kollar på film på precis varje lektion och man somnar ju! Jag har sovit på 2 lektioner och verkligen inte kännt att de är lönt att gå till skolan alls, betygen är satta, de är skitväder och ja, de suger!
Jag vill ha sommarlov, Nu! Och massor med värme!


Jag har höjt mig i biologi, de är ju fett bra för mig! Sen har jag höjt mig i teknik, också sjukt bra! Känns som jag kommer någonstans, har ryckt upp mig sen mina "idiot-tider" (Mina polare förstår vad jag snackar om). Håller tummen för att jag höjer mig i Hemkunskap och slöjd bara.

Jag har sovit bort precis hela den här skitdagen också, kom hem klockan halv 14.30 och sovit till halv 18.30, hur jag lyckas? Tänk på något ytterst tråkigt så ska du också se att du slocknar!

Hmm, har nog lite bloggtorka, är lite sjuk och nyvaken.. därför jag är grinig, I'm Sorri!
Nu tycker jag att de genast ska blir mycket bättre väder, att de kan regna in pengar i min plånbok och gör så att min förkylning försvinner.
kommer det hända, nja. Inte allt för stor chans.

Deg-mode
Jag.
Orkade inte vara fin idag, va sjukt dåligt väder och jag va trött. Tjocktröja <3

Jossan-kossan

Fan, hittar aldrig någon bra rubrik. Bara o kolla på mina rubriker måste ju göra så hälften av alla läsare sitter och pinar sig igenom mina texter?
Men äh, de är MIN blogg.. Jag bestämmer mina egna rubriker, regler och så vidare.

Har ni slagit upp erat kylskåp klockan ca 07.10 och fått 2 liter grädde över er?! Nej, de va det som hände mig i morse ska jag tala om, tycker de räcker med att väcka mig helt i onödan då vi inte gör ett jota i skolan, vi sitter och betar av en hel veckas onödigt skolarbete, våra betyg är redan satta så vi glor bara på film. *BOOOORING*
Jag kan åtmonstonde glädja mig åt att jag hittade en 20 lapp vid busshållsplatsen istället.

Jag har varit med David efter skolan för han va i Enskede på lite 'ärenden' så vi tog de lite mys inne i stan, han skulle kolla på en keps så vi vart kvar där till 19 tiden.

Mjaows,
Nu har jag absolt inte orkat bry mig om hur tråkigt inlägget är men de får duga. så... Klaga inte!



Jag i bilen

RSS 2.0