v:blogg

Stressade igår så ni får ursäkta kass kvalité (alltså gjorde jag det här innan jag drog till jobbet)


Sitter på jobbet och söker på Eniro.se

Hah, ni vet ju själva hur det är när man ska söka upp sig själv på nätet. ;D
Men jag hittade ju faktiskt en hel del bland annat min blogg, sen en artikel från när jag var med i Metro, kanske inte de flashigaste men ändå liksom! :D En bra bit in på vägen endå, minns första skoldagen typ jag gick upp för trappen så kommer det en tjej o säger att hon sett mig i tidningen o jag ba "Eh?! vafan?" men kom ihåg att jag faktiskt skickade in bilder och mina svar på intervjun men hade ingen aning om när de skulle komma in i tidningen men ja;
http://www.metro.se/2009/08/11/376/eleverna-tycker-till/

Dock ändrade de inte till mitt gymnasium konstigt nog, står där att jag gick i nian.. kan ha varit för att jag svarade på allt på sommarlovet men men :)

<3
Btw, förlåt för sämst uppdatering jag orkar typ inte när jag kommer hem ifrån jobbet!

Mjao

Vi som vill ha stickat på killarna i vinter!



Rawr! Dock inte någon snygg halstuk, mössa, sexig kappa eller läderhandskar medräknat här men Ouf! Insperation till killarna!

Sen vad jag vill ha ifrån H&M; (klaga inte på att de är svart, jag älskart!)

Tänkte efter som jag inte skrivit, lite roligt!

Många funderingar har kommit kring min sminkning, eller en utav flera.. tänkte att jag skulle ge lite roliga tips.


Här är lite utav de saker jag använt mig utav till denna sminkning.

1. först och främst behöver huden återfuktas. Detta gör jag med Denna kräm från Nivea
2. Använder även en Foundation från Nivea.
3.Ögonskuggor I olika nyanser, Vitt/Lila/Rosa.. Isadora och Mabelline samt Rouge från Lumene Puder från H&M
4.Olika borstar att applicera ögonskugga/Rouge med. Från H&M



När jag väl börjar så tar jag först och främst en vit pudrig ögonskugga vid ögats innerkant, se bild 1 och sen mycket under ögonbrynet för att förminska "trötta" ögon och öppna upp!

Sedan valde jag en ljusrosa ögonskudda ifrån Mabelline att applicera över halva ögonlocket för att bilda en liten skugga att bygga på.

Jag väljer en mörkare nyans utav lila (Isadora) till innerkanten, se bild 3/4. efter att jag byggt upp denna skugga så väljer jag en lite mer matt beige ögonskugga att applicera under ögonbrynetskant för att ta bort "överflödig" skuggning som kan göra så att ögat ser mindre ut... Inte fint! Här vill vi maxa ut ögonen! Sudda sedan ut den över ögat.




Hoppas ni fick något tips!

Mjao!

Visst va det lite skumt?

Hah, visst var det väl lite random sådär med mitt Navelludds inlägg? :D Tänkte att jag inte skrivit något roligt på länge så de där får kompensera det tidigare inläggen, och några till framåt.. tills jag kommer upp med något mycket roligare!

Men iaf, idag så har det verkligen varit en sjukt Dålig dag.. började med strömavbrott i hela området, så jag kunde inte sminka mig klart förns det kom igång igen. Tunnelbanan hade en massa störningar (Yeah, here it goes) och sen när man väl sitter på tuben, så ska den självklart stanna mitt i en jävla tunnel! Yippe är ju inte precis det man tänker när man redan vet hur sen man kommer bli.. och, inte nog med det. Bussen ska ju givetvis hålla på och stöka så den kom ju sent den också. Halelulia! På det så var jag givetvis supertrött, jätte grinig, as hungrig.

Men men, sen när skolan väl var slut så ringde pappa och vi körde på en spontanfika på stureplan. :) han visade mig ett ultramysigt café som heter Sturekatten om ni inte hört talas om det, besök det! Mysig inredning, inte alls dyrt!

Men men gott folk. Nu ska jag läsa lite Etik och sen ut på en prommis! <3

Mjao

AWESOME!

Oh My God!
Idag så satt jag o fika o kom och tänka på mitt uttryck jag säger när jag inte har några planer alls för kvällen o blir bombad med sms där de står "vad händer ikväll" mitt typiska svar: "näe jag ska ligga hemma i soffan o samla på navelludd o bygga skulpturer.." verkligen osmakligt och med andra ord "jag ska vara hemma o ha fett tråkigt" och så kom jag fan o tänka på de, någon måste ju ha gjort de?!
och vad jag hitta är sjukt, riktigt sjukt.


De där är björnar, gjorda utav navelludd! är de inte sjukt?

Källa:
Etsy

Gaaalen helg!

Shit va jag har haft de skönt i helgen, inga saker att bry mig om och jag har verkligen levt på ett bananskal! Så klockrent!

Anyway. I fredags så var jag på filmkväll, mycke mys. Ice age 3 var grym!

Lördag:
Jo tanken va ju att jag skulle sovit hemma hos Natta, på dagen skulle jag fika med Jenny eftersom de va så oerhört längesen vi sågs.. och jävlar va vi snackade! Nu är jag uppdaterad som fasiken! :D
Anyeay jag hade ju en väska med mig hela tiden för jag tänkte åka direkt ifrån stan till natta, men hela grejen blev avblåst så jag hängde på Jenny istället för hon skulle vidare.
Vi hamnade i enskede och festade på för fullt och träffade massor med härliga människor, men helt plötsligt så skrek dom att polisen skulle komma (som vanligt när de är för mycket folk) så vi drog vidare till PG och rökte vattenpipa.
Mycket roligt. Sen sov jag över hos Jenny o snackade skit hela natten.

Sen idag så har jag bara degat och fikat med kompis. Härligt!

Jag har inte klickat ett enda kort i helgen så ni får nöja er med massa jobbig text.

Men tack Jenny du räddade min lördag som fan!
Softa.. tjäna pengar.


Grööt.

Jag är utsvulten, sjukt hungrig och kyckligen är på väg! Gaah, gief me mat!

Anyway.. fan måste komma på något bättre ord för de där, får ske en annan dag. Jag får se hur jag ska göra ikväll, filmkväll eller fika.. Hmm

Hur som haver, jag ska se snygg ut i vilket fall som helst.. Bababaa:


Bara för jag är så kreativ. *not* Såhär jag känner mig, oseriös och uttråkad. Ge mig mat och jag blir rolig! :o

Hola!

Tjenixen allesammans, vet att ni bara Döööör för mina uppdates! (eller inte *host*)

Men vad har jag gjort idag?!

Jo först hade vi ju vanliga storyline, efter de så skulle vi till gamla stan för att fixa till vårat fotorepotage, jag och alice är ju tydligen övertaggade! Antagligen för vi gillar att fotografera. Så Emelie fick klä upp sig som typisk gatumusikant så knäppte vi massor med bilder! Funny shit!

Ja, nu blev ju de här inlägget inte alls lika spännande och händelserikt som jag brukar ha.. eller nått.


Jag och Alice

Emmz som gatumusikant!

In action!


Fick precis höra en låt, som berskriver en del.



Tack. Tack för allt. <3

Mamma <3

Elise jobbar på för tusan!

Hah, shit va random de känns och spela någon som verkligen inte är en själv, jag har ju verkligen bytt stil nu. Total renovering. Vet inte om jag tänkte köra på med hatt i morgon också och ha en annaan frissa, men iaf inte rött läppstift igen. Men jag kör på!

Lite bilder på mig, känner ni igen mig?




Normala Josephine:


Snacka om roligt projekt o jobba med!

Randomness!

Got to love my school!

I två veckor nu framöver har vi storyline, vilket innefattar att vi kommer ha teater och få en roll som vi ska leva oss in i!

Jag är helt uppspelt, är sjukt taggad!




Hejsan.
Mitt namn är Elise, jag är 26 år gammal och jobbar som fotograf, jag är mycket intresserad utav mode, men självklart kör jag på min egna stil.
Jag bor i stockholms innerstad och är en tvättäkta trendsättare. You got it!

Jag älskar människor med ett sinne för stil och kreativitet.

(Min personlighet på storyline)

I veckan kommer de massor med bilder och mer förklaringar, shit va jag kommer vara annorlunda!


Minns ni?



Åh så klockrent!

Love it!

Minns ni den här låten?! :D



Gutt!

Härlig morgon!

Har på lite härlig musik som Muse och fräser på som satan!

Vad som hänt nu då i helgen?

I fredags så skulle jag iväg och träffa Fanny för vi skulle ut och festa, hennes kille hade någon form utav hemma fest, men innan de satt vi och förfestade i Enskede. (inte de bästa om vi säger så) men vi drar oss mot Örby slott runt 23 tiden.  Vi kommer dit och de är helt okej stämning fullt med folk, och vi går upp på hennes killes rum för att lägga av oss jacka och väska, självklart gömmer vi de så ingen ska ta våra saker.. vilket misslyckades Radikalt! Bara efter 30 minuter kommer fanny ner mot vardagsrummet och gråter så jag frågar varför hon gråter så mycket för.. Hon blev av med Smink och 6 Cider.. då tänker jag bara "va i helvete har dom tagit ifrån mig då"

Jo jag blev av med min Ipod, pengar, mitt vin (oöppnat), smink.. Totalt värde: 1300+ kr De sved i fickan ska jag tala om, men dom är ju verkligen helt jävla efterblivna, hade även en snusdosa i min innerficka, men den va tom.. och den hade dom tagit. TATTARUNGAR! Efter detta så går vi ner och alla är helt hysteriska.. folk har blivit av med bankomat kort, busskort and so on.. Inte nog med de, en tjej vart alkoholförgiftad, en kille fick ett brutet näsben. Kaos!

Började dra mig hem vid 01 tiden för allt va åt helvete, mötte upp några på vägen o berätta va som hände. Deckade sen helt sjukt förbannad.

Lördag:
På morgon så drog pappa iväg och skulle till farmor så jag vaknade runt 10-11 tiden och fixade lite saker här hemma, behövde även fixa ny dricka så de vart fett sent med allt. Skulle varit hos Natalia runt halv sex. Kom dit 7 för jag skulle fixa med kameror, sovsäck, saker till vattenpipan, blommor.. Men när jag väl kom dit så hade jag verkligen en helt makalöst bra kväll!

Vi sjöng singstar in till 3 på natten och sen körde vi öl-spelet till 5 på morgon. Insane!
En kväll att verkligen lära känna varandra! ;P

Söndag:
Efter mycket om och men va jag hemma här igen runt 12 tiden igår. Köpte med mig bakis bullar och svulla i mig direkt när jag kom innanför dörren. Sen när jag väl tänkte lägga mig och sova kommer pappa in på mitt rum o säger åt mig att jag skulle titta på en ny musikspelare eftersom min ipod blev stulen, så jag får kråla mig upp ur sängen och kollar på blocket efter en helt ok mp3:a .. Ringde upp killen som skulle sälja den och fick den för ett bra pris. Verkligen nöjd! Mötte upp honom vid svampen och senare va det hem och sova några timmar.. Jises va skönt de var! Sen drog jag ut på kvällen.

Måndag:
Idag har jag studie dag, ska skriva lite svenska och sen bara DEGA!

Har storyline i 2 veckor nu så de är inga läxor förns efter höstlovet, Awesome!


                                                           Mjao                      

Ta de lugnt!

vet att ni vill läsa massor med smarrigheter men jag har inte haft tiden idag att uppdatera.

Kollade på statistiken för idag och alla vill tydligen uppdatera sig på söndagar just, då går min statistik upp i taket!

Lovar att jag ska berätta allt i morgon, har över 300 bilder från igår och massor med annat!

Så håll ögonen öppna!



Josephine älskar Gorillaz <3

WOOHO!

Vetni?! De är FREDAG! Jävlar döh va jag har längtat! :D

Kommer ha en super skön helg, Idag ska jag eventullt till örby och vara med party Fanny.. Loong time ago! Och i morron så ska jag på slumberparty hemma hos Natalia. Är de inte härligt?! Bara brudar som snackar skit i timmar! Härligt! Ska ta med mig kameran o gotta runt bland alla människor, känner att jag måste uppdatera med fler bilder ju! Kolla så generös jag är mot er, tänker på er läsare och framförallt.. Mig själv! så roligt o kolla igenom arkivet o läsa allt man skrivit!

Nej nu, nu ska jag in i duschen o raka bena o tvätta av allt smink o börja om på min nya ansiktsmålning. Sweet!


Musik som betyder/är sjukt bra!







DAGENS VILL HA: Pengar!
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisar + hoodie 
DAGENS FRISYR: Ruffsigt uppsatt
DAGENS LÅT: never said i was an angel
DAGENS PLANER: Plugga psykologi 
DAGENS SAKNAD: En kram och lite motivation för att plugga 
DAGENS DUMMASTE: Det kommer väl..
DAGENS MISSLYCKANDE: Vaknade alldeles för tidigt för att ha stutiedag 
DAGENS DROG: cigg som vanligt
DAGENS KÖP: Inget, ska vara hemma 
DAGENS GODIS: Power aid!
DAGENS HUMÖR: Neutralt. Trött. 
DAGENS CITAT: Familjen är alltid något som finns, oavsett vilken tid på dygnet. 
DAGENS ROLIGASTE:  -


Drog som sagt ut och fikade igår!

Hade en trevlig pratstund och de vart skönt o snacka av sig lite, som vanligt.. Prat Prat Prat! ;)

Idag är jag som sagt ledig, och gissa om det är skönt! Bara såsa framför datorn, göra en härlig toast och ta en titt ut genom fönstret!  Har dock lite saker att fixa ändå. Ska plugga psykologi hela dagen är det tänkt så jag verkligen kommer upp på benen igen, har varit lite trög på skol-fronten och det är dags att rycka upp sig tycker jag!



"I fucked up on this situation
Please pass me a cigarette
My nerves back calm down
She always used to promise if she leave she'll be back around
I guess its sum things as a man that im missin
So at the end of the night u can find me in the smokin section

Find me where u left me burnin in the smokin section
Up in smoke "

Ska snart ut o fika!



Puss på er!

Lista!

Har du haft pojkvän/flickvän 2009? Japp de har jag.
Har du hånglat med någon 2009? Hahaha, Ja! ;P
Har du kramat någon 2009? Senast idag!
Har du hatat någon 2009? Japp de har jag också!
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009? Ja.
Är du kär nu? Ja/Nej. Nej/Ja ?
I vem? Nja.
Kan du vissla? Jaaao!
Gillar du att mysa? Hela jag är fan mysfaktor!
Vad har du för ögonfärg? Grön/brun/gula ?
Gillar du någon just nu? Nej
Röker du? Japp
Snusar du? Om det är akut.
Knarkar du? KNARK ÄR BAJS!
Är du kräsen? Nja men jag har krav.
Blond / Brunett? Brunett
Stjärntecken? Oxe
Husdjur? Två katter.
Vad älskar du mest? Vänner/familjen!
Vem har du blockat på din MSN? 1. Idioter jag bråkat med. 2.Vidriga uppmärksamhets horor :)
Beskriv ditt hår? Mörk mörk brunt!


Vad har du på dig just nu? Mjukisar och en gul Banan-tröja! Awesome!
Har du något i håret just nu?
 En toffs?
Saknar du någon just nu? Alltid.
Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Rullgardin- en blå sådan!
Vad är klockan just nu? 22:20
Vad har du för status på msn just nu? Online.
Vad har du ätit idag? Köttfärslimpa med potatis/sås, Mcdonalds
Lyssnar du på webradio? Nej
Vad stör du dig på? Det finns mycket! Bla att jag inte har så mycket pengar som jag vill?
Har du fräknar? Nej, men de är sött!
Cola eller Cola Light? Orginal är bäst.
Vilka affärer handlar du oftast i? H&M/Gina/
Favorit meny på donken? Qp meny eller Lilla menyn ;P
Vilken är din favoritglass? Bens and jerrys Cookie dough!
Hemmakväll eller fest? Just nu? Hemmakväll.
Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Ja inte för jag varit missnöjd, utan för de slet ut ett nytaget hål i örat!
Behöver du mer kärlek? Beror på.. Mensveckan = Så inåt helvete!

Blir du full varje helg? Nej, jag kan ha roligt med andra personer isf.
Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Kanske, finns ju alltid något.
Vem är du mest lik i High School Musical filmerna? Öhm, inte någon Hoppas jag!
Skulle du torka dig med pengar om du hade fler pengar? Men shit, nej för fan.. vem vet vart de har varit innan?!
Tror du på ett liv efter döden? Skulle jag säga vad jag tror, skulle de bli så flummigt att du redan här slutat läsa.
Har du kontantkort? Ja
Vilket? Comviq kompis
Kan man få ditt nummer? Beror på varför du vill ha det.
Har du någongång önskat att du var någon annan? Ja de har jag.
Vänster eller högerhänt? Höger


Lyssna!



Något av de finaste jag hört!

Bilder.

Lämnar alla härliga fotografier (Några från i fredas) :

Den bjuder vi på!
Hah, Klicka på bilden för o se den större!

Josephine & Marris!


Mariell!

Lite från Söndagen:




Ett videoinlägg från i fredags!



Jag och Marris!

Hellojsan sötnosar!

Nu är jag hemma ifrån alla dalmasar där uppe!

Har tagit en massa fina bilder och bara tagit de lugnt. Blev ju inte mycke sömn natten från fredag/lördag så jag sov hela bilresan dit. Efter det så blev det rättviksmarknad!

Guud jag har ju så mycket att skriva om.. Vet inte vart jag ska börja, men vi kan starta om som de vore lördag så ska jag visa bilder från fredagen! :)

Shit, typ inte mycket sömn inatt?!

Kom instörtandes ifrån grabbarna igår och slängde mig på sängen, kul känner redan hur jävla grinig jag är.. sova i bilen!!

Ska till Dalarna hjärtan, kommer hem i morgon kväll så det är ingen fara jag är inte borta länge, blir ingen direkt uppdatering tror jag inte, men jag lägger upp bilder från igår och bilder jag knäppte i Dalarna på söndag!

Så sötnosar, nu ska jag på med byxor sen drar vi. 4 timmars bilresa here I come!

Mjao!

Sötnosar nu kilar jag på Bio med Emmie och grabbarna :)


RSS 2.0