J to the osephine!

Jo-so-fine här allesammans, vet att ni saknat uppdatering men jag har ju haft på tok för mycket saker att göra vettni!

Nu kommer en såndär tråkig resumé utav min helg, så ni som inte är instresserade kan ju sluta läsa redan här, men fortsätter ni så har ni antagligen blivit helt fast!

I fredags så va jag med My hela förmiddagen sen så köpte Jag pappa o My morsdagpresent + Beckis 18 års present, sen efter de så drog vi ut till Kristineberg (Grillning) jag och My vi skulle möta upp lite människor, Davids kompis Danne fyllde år dagen därpå (Lördag för er som är tröga i skallen) så va vi där för att fira lite i förskott.

 Efter de drog jag hem och sov bort typ hela lördagsmorgonen (typiskt mig att sova bort precis hela dagen), gick upp klockan 3 och började göra mig i ordning inför middagen jag och pappa skulle på. Va ju på Etiopisk middag så de va helt nytt för mig, blev deras nationalrätt så man åt med händerna! Verkligen nytt o roligt! Efter de så drog jag mot David jag skulle sova där, tanken va att vi skulle dra ut när jag kom men de va ganska segt och typ ingen gjorde ju något spännande?! Så vi kollade på 'Yes Man' och snacka skit istället.

Idag så va det morsdag och jag gav mamma ett sött litet halsband med ett stort hjärta på, Davids pappa fyllde även år så vi drog oss dit och satt där och firade honom, Verkligen mysigt!

Blev även precis klar med mitt bildprojekt som jag jobbad med i någon månad eller mer, skönt att det bara är den här veckan ut sen slutar man nästa tisdag, då är grundskolan färdig! Ska verkligen bli så skönt att få sluta skiten!

Min helg = Super myys!
Ska försöka hålla mig mer uppdaterad den här veckan för nu har jag typ inget att skylla på,
mjao
Jag i Limmon
Mjaoo
Jag och David

Rawr, Nytt o nyce

Okej blev lite stressigt igår så jag har inte hunnit lägga upp alla bilder ifrån balen,Men vi säger såhär, jag hade sjukt roligt och det kommer man aldrig att glömma, var dock helt sjukt trött igår för jag kom hem 3 ungefär på onsdagsnatten.. INSANE!
Så hade vi sovmorgon dagen efter till 10, Allvarligt.. vem sover till endast tio på en "bakis-dag" ?!?! INGEN!
Självklart försov jag mig, tänkte skita totalt i att gå för jag skulle ändå till tandläkaren.. men när jag tittade i kylskåpet fanns det ingen mat hemma så de var bara att dra till skolan, gratis lunch!!
Sen drog jag till David efter skolan, han var med som moraliskt stöd hos tandläkaren. Tack baby! Jaa ni, vad hände mera under dessa två dagar.. Inte mycket mera.

Anyway.

Mjao säger katten
(klicka på de små bilderna för att de ska bli större)

 HAHA 
Jag innan balen                 Natta och jag.
Sötnosarna som va i våran limmo

Limmo gänget.
Jenny, Natta, Stefan, Jag, Ossian, Dennis, Herulf, Natta.

Wosh, Stress Stress Stress!

Halli hallå, nu är jag tillbaka igen

Har idag haft full fart hela dagen, slutade 15.30 och skulle hämta min balklänning/Stefans näsduk som han ska ha till kavajen direkt efter att jag slutat, Stress stress stress! 
Efter de så var de vidare med pappa till farsta, skulle shoppa lite småsaker, Armband, ögonskugga, nagellack, bh och ah lite annat. Är verkligen sjukt stressad inför balen, panik över hur jag ska ha håret och hur jag ska hinna sminka mig klart. Vi ska ju bli hämtade innan balen börjar vid slussen så vi kan glassa lite i limon, men de får man väl panika över senare, I guess.

Övrigt så har jag bara degat, vi kollar ju på film nu i slutet av skolan hela tiden så nu är de bara bilden som ska in nästa Måndag, eget arbete och jag har lite fotografier som ska upp bara.

I morgon: Ska iväg efter skolan och köpa present med Osse tror jag, (är med i balkommitén så vi ska köpa priser) sen efter det så ska jag packa lite för jag sover hos mamma så slipper jag stressa med precis ALLT på onsdag.


Natta flätade hela mitt hår, hihi



































Natta flätade hela mitt underhår idag.
Mjao   Min nya favorit! Kunde inte hålla mig för skratt

Bild 1. Lite utav de jag fixade idag-
Bild 2. Nötcreme i STORPACK! Fatta, min nya älskling!
Bild 3. Idag på tunnelbanan hem, kunde jag inte hålla mig för garv när jag kollar i Metro, ( antagligen bara jag själv som fattar ironin, men fy *** va jag skratta! )
Klicka på de små bilderna för att se bättre.


Mjao sötnosar!


J-Jay

Whats up?

Nej här sitter jag, sjukt morgontröttt och väntar på att ¨gå ner till bussen som kommer 54 för jag ska till skolan, är verkligen galet trött, men de är väl bara att bita ihop i guess.

Ska hämta min balklänning på Ö-malm idag och sen ska jag shoppa lite med pappa, måste köpa ny bh o sånt trams för att de inte ska synas under klänningen.

Skriver när jag är hemma ögaaain!



Jossee

PeaCe Out, lovers!

Mjao


Sorry lorry

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men har haft fullt upp i helgen!

Sov hos David i onsdags o sen har jag varit fullt upp med massor av saker, köpa skor o kläder o massor med annat.

Idag har jag fixat naglarna, fixat håret (Färgat utväxten) och solat solarium med natta, haft de sjukt bra som sagt och är sjukt glad på allt! Ingen kan sänka mitt humör nu!
Har missat att lägga upp massor med roliga bilder så de får väl bli längre ner.

Balskor.
Balskorna, inte bästa bilden men dom är galet snygga!
Jossetoss & David med jeansen
Jag och David imorse Sega och härliga, blir så efter en kväll hos Rebecca I guess?

I morgon så ska jag ta och hämta klänningen, får se hur stressigt allt blir.

Mjao, Godnatt på er sötnosar!

Josephine

Jag har så mycket plugg kvar nu att jag anstränger mig mycket med de, ber om ursäkt för sämst uppdatering. men jag ska ge er bilder och sånt ifrån gotland senare.

http://www.pengarsexalkohol.blogg.se har annars jag uppdaterat på.

Mjao.

Gotland

Sämst att inte ha de sällskapet man önskade när man såg ut över den här fina vyn på gotland Btw. *pik*

Anyway.. I morron så börjar min långhelg ska bli så SJUUUUKT soft!

Hej sötnosar

Hallå på er sötnosar, eller ah.. den hälsningsfrasen är ju lagom överskattad, vi startar om.
Mjao på er!

Har varit borta idag med Nattis-pattis och handlat lite, blev ju inget solande idag för natta är lite krasslig, hon ville inte riskera att missa Gotlandsresan nu i helgen! Så istället drog vi direkt till hötorget och kollade på Monki, jag skulle ju kolla på lite kjolar eller snygga toppar, men förälskade mig i ett par skor istället. Skor vettni, de kan man ju ALDRIG få för mycket utav!
Dom kostade bara 350 spänn också och jag hade ju 300 kr som jag fick i presentkort, så de vart bara 50 kr för dom! *wohoo*
Sen blev det ju såklart, DONKEN! Deras nya märängsviss (eller hur man nu stavar det?!?!) är verkligen läcker! Och gissa, deras Banan milkshakes är ju tillbaka! *överlycklig*

I morgon så kommer jag typ inte hinna uppdatera något alls, jo senare på kvällen så ska jag och natta spela in lite video-inlägg, om vi nu är tillräckligt smarta för att kunna lägga in det på bloggen, men det är ju en helt annan femma!
Natta sover här i morgon natt och vi drar på Rix med lite folk, ska bli super mys!

Nattas meny, samt min !
Donken besöket!

Och sist men inte minst, jag och natta. *Rawr*

God morgon, eller typ.. nått.

*gäsp*
Nej nej, verkligen inte roligt att gå till skolan idag. Vill bara ligga i min underbara säng och sova tills jag verkligen inte kan sova mer, men självklart så är de ju omöjligt. Jag har musik uppspel med jonna klockan 8.25 men kan inte något alls på basen, så vi får väl komma på någon fin undanmanöver, som typ sjunga.

Jag ska sola med natta idag och orkar därför inte sminka mig förns efter solningen, då ska jag bege mig mot Monki, Wohoo, kanske jag hittar något roligt att köpa som typ.. en kjol eller två.

Idag är jag faktiskt också färglatt klädd, fick ju bra feedback på de så jag får väl börja med o köpa lite mer kläder.
*gäsp*

Typ Vita/blåvita jeans och en grön härlig tröja.

Mjao säger katten!

Jag är fäärdig.

*trubadur* I made it!
Jag är nu klar med min fackuppsats och jag skickade inte in den sista dagen som de gick, (vilket jag brukar, typiskt mig att göra de mesta i sista sekunden) jag är stolt över mig själv, och jag ska nog berömma mig med att sola med Natta i morgon, samt sticka in till stan för att kolla på Monki. Fick ju pengar av Jim därifrån såkallade "monki pengar".  Ska bli grymt härlig att få en skön bränna och sen shoppa lite, saknat de härliga sommar livet. Nu får de vara stopp med tråkiga sitta-inne-efter-skolan dagar, nu ska de njutas!

Men nu raringar, så ska jag nörda mig lite extra och kolla på lite roliga kläder här och där på nätet.

Mjao!

De är typ en såndär onsdag idag.

Rawr!

Jag är verkligen vansinigt trött idag, vaknade ju upp klockan 6 för jag skulle titta på David-med-jeansen när han dansade, jag hade ju lovat honom de, jag ångrar de inte en minut faktiskt.. låg där halv dreglandes under tiden dom pratade, sen när man såg att dom börja dansa, ja då jävlar. Då vaknade man!
Jag offrade alltså en bit sömn för att kolla på tv så tidigt, men somnade snabbt om igen, skulle ju titta klockan 9.30 på andra dansen han gjorde. (Som sagt, min sömn är inget jag egentligen skulle offra för något, det va min enda sovmorgon den här veckan också!!)
  Anyway,
jag har gjort pizza på hk:n idag! Blev ju såklart min favorit pizza, Hawaii (Alltså, utan all curry eller räkor eller what so ever ni andra brukar ha på en Hawaii) Min vart super bra, får tacka Jenny för de, vi jobbade ihop idag.

The plaanz for today: Skriva på min hemskt tråkiga fackuppsats hela dagen, om Gandhi kanske inte det roligaste att göra idag. Men de är väl ba o bita ihop I guess. kommer ju baara ta se sådär, 4-5 timmar? Mhm, verkligen roande. NOT!

A la pizza!
Klaga inte på mig angående den fina formen, faktiskt Jenny som kavlade ut skiten

Ja, jag kan ha annat än svart på mig
Ja, David. jag kan ha annat än svart på mig. De är mörkblå jeans, och en vit hallo kitty t-shirt.


Mjao säger katten!

Ordlista (Anpassat för er gnällspikar)
Anyway: Men i alla fall
Hk:n : Hemkunskapen
' The plaanz for today ' : Alltså, Dagens planer (finurligt stavat sådär också, och för inte er som vet vad finurligt är, SYND!)

Mjao

Kul o se att folk fortfarande läser bloggen även fast jag inte uppdaterat på typ, 5 dagar?

Ska berätta lite smått om helgen.
I lördags så var de i alla fall Fekke, vi var hos Fanny som hade dragit dit lite folk och ja, de blev väl lite halvrörigt, någon som pajjade en ruta och lite sånt skit. Men så blir de alltid när man drar dit stökiga människor, men no worries.. när de hade dragit så tyckte jag inte stämningen va så jävla illa ändå? Hade sjukt nyce sällskap och de kändes toppen! *tummen upp*

Måste bara berätta de sjukaste, den här personen som fixade våran dricka visste att jag fyllde år dagen efter, alltså i söndags och ville då ge mig någon form utav present (jag förväntade mig absolut inget sånt för jag har inte träffat människan på över ett år! Och nej, absolut inte någon jag 'träffar' på de sättet) , så jag sitter ute vid donken med Fanny och Natta samt några fler, mitt i maten kommer då .... ut med ett par rosor i handen, jättefint.. men nu kommer det bästa. När jag har min cheese burgare i handen kommer då väktaren ut och ska prata med .... för något stod inte riktigt rätt till, jag sitter där och funderar på vad, men får inget direkt svar så i alla fall, dom för bort .... och efter typ 10 min kommer då en civilpolis fram och frågar om han får ta mina rosor, visst säger jag med lite fundersam röst. De visade sig alltså att ... inte hade orkat stå i kön för att få rosorna betalda och åkte därför dit för snatteri, ALDRIG någonsin garvat så sjukt mycket på pendeln hem igen. De blev ett bra samtalsämne på vägen och gott med skratt inför kvällen!
   Men jag tackar för ett gott skratt, de va verkligen något som förgyllde mitt 09!

Sen i söndags då, den 10 Maj så fyllde jag år, fick en ny mobil! verkligen nöjd till hundra procent med den, asläcker design och allt! Sen fick jag pengar och annat skoj! Nöjd som attan!

Alla andra då? haft en mysig helg?

Ursäktar mig redan nu inför alla andra dagar i veckan om de blir dåligt uppdaterat, har mina uppgifter i skolan att jobba med som en galning och på lördag morgon så sticker jag till Gotland med klassen, ska verkligen bli superkul! Vi är liksom gjorda för varandra i klassen, alla har olika personligheter och de blir säkert en bra avslutning på nian.

Mjao mjao, jag ska upp tidigt i morgon, David ska dansa på kanal 4 klockan 6.20 så jag måste ju passa på och lägga mig i tid!

Godnatt gott folk!
Mjao säger katten!

Förklaring på lite nya ord:
Fekke = fest/party - vad du nu vill kalla det.
No Worries = Ingen fara.
Nyce = Nice, bra.


Min nya Samsung
Min nya mobil, Rawr

Osminkad och nysolad
Glömde säga, jag har även solat med Natta idag så jag har inget smink. Och där ser ni även, jag HAR ögonbryn!


Nu är klockan mycke

Frukost

Nu är klockan jättemycke och jag måste kila ner till bussen,
Mjao!

Ö-malm

Igår va jag hos morfar på Ö-malm och hälsade på där, skulle fixa min balklänning och måtta osv, de blir finnemang allt de där ska vi se senare i slutet.

Ja, jag tänkte uppdatera er lite.. Jag har sovit hos mamma, därav en ursäkt till att jag inte skrivit mycket alls på senaste, men de får jag kompencera nu.
jag har;
- plockat mina ögonbryn, orkar inte fixa med dom i 30 min för de är så wierd.. så nu är dom smala, och JA, jag har hår i mina ögonbryn för er som undrar.. ska visa de någon annan dag, Jag fyller i mina konturer men jag rakar inte bort dom för de!
- Börjat skriva på min önskelista, som etta på den står de helt klart en ny telefon, min dör mitt i samtalen och hänger sig.
- Solade lite solarium för att börja långsamt inför balen, kan inte vara en albino med en ganska kort klänning.. kommer se hemskt ut. så ja, jag har en liten kant. Ska jobba mera på de!

Men annars, inte hänt något speciellt alls.
Ska nörda lite mera med mitt pokémon spel nu och ta o lägga mig snart också, sovmorgon i morgon! *tjohoo*

Mjao

Förlåt sötnosar, men som jag sagt tidigare så skriver jag lite i andra bloggen nu också, sen finns alltså länkad i bloggen, till höger så är det min o nattas nystartade blogg!

Tänkte inte skriva så mycket om hur min dag har varit o så, för de skrev jag i den andra bloggen så jag tänkte ta roligt fakta om mig själv;

 Saker ni antagligen inte visste om mig;
* Jag HATAR att bli väckt på morgonen, om de inte är på ett mysigt sätt alltså.
* Jag har aldrig varit otrogen mot någon, men har blivit bedragen
* Jag älskar att duscha efter klockan 23, de är så skönt o lägga sig i sängen med blött hår!!
* Jag HATAR att handla på Ica/andra matvarubutiker själv, jag tycker de är skämmigt. (ingen aning om varför)
* Jag har en enorm fobi för Tandläkare, får ta lugnande innan jag ska på besök eller koll för att inte flippa ur (hemsk upplevelse från när jag var 6 år)
* Jag äter inte fisk eller liknande saker ifrån hav/sjö. (tycker inte alls om de, URK)

Mjao säger katten

Rawr

Heeellooo sxy!

Igår  så vart de o sova till typ klockan 3 och dega, slutade me att ja drog och köpte lite cigg o drog mig mot söderbysjön med varg o crew, vi vart  några stycken som satt o grilla korv igår. Blev lite bärs o vin o groggar där, mysigt som satan va de,
efter de så drog de iväg mot stan, ja o Madde drog runt o hitta bara massa korv-fester som i övrigt SÖG! alltså, de va inte roliga korv-fester.
Jag va hemma runt 01 och låg o snacka i telefonen till 03 typ.

Dagens planer:
Jag och Natta har skaffat en ny blogg tillsammans http://pengarsexalkohol.blogg.se/ tror de kommer bli sjukt kul o skriva tillsammans med henne! Hahaha, med våran bisarra humor o våra sjuka saker vi pratar om.
Senare har jag inga planer, ska in i duschen o skölja av allt smuts och rök ja fick från igår.

Mjao!

Valborg/1 Maj

Ja vad finns det o säga?
Ungerfär halva sveriges befolkning söp väl typ igår? kändes som de iaf när man satt på tunnelbanan inatt.
Planen igår va ju att vi skulle firat varg för han fyllde år, men eftersom alla bangade ur i sista sekund så tyckte ja de sög, jag hade liksom fixat allt, grill o dricka osv utan några problem alls. Tyckte de lät som sämsta ursäkten att man skulle bli "busted" då är de ju bara o dra sig mot ett ställe där det är mindre folk, som stället där jag Natta, Felix, Tessie o Mathias va på dvs Gullmarsplan me skön utsikt.
Jag gick över Tantolunden med en 70is utan problem, jag gick över Gullmarsplan med öl utan några problem och de va både väktare och civilare där, så de lät som en väldigt väldigt dålig ursäkt.
(övrigt; inte min 70is jag bar på över tanto, men ja hade den i min väska utan problem)

Jag hade iaf en toppenkväll igår, vi grilla korv och njöt av sällskapet. Vi skapade våran egen brasa o kolla på och de var super mys, synd dock att min telefon dog *ledsen i ögat* annars hade vi ju hunnit dra vidare lite.
Jag träffa iaf Ryddan igår, de va ett bra tag sen man såg den filluren, Ryddan = Köttbullar mitt i natten för er som inte vet vem de där *hehehe*
 
Dagens planer; hoppa in i duschen strax o sen får jag se vad som droppar in, är lite sleeeten från igår ;D
Bilder kommer;
Korvätande Nattis
Mjaaus
Och den fina vyn

mjao säger katten

RSS 2.0